Villa Apukka – Laadukas, tilava huvilamajoitus seurueille jykevässä kivitalossa Rovaniemellä!

 

 

 

Villa Apukka on loistava vaihtoehto majoittua ja lomailla, kun haluat olla rauhassa oman seurueen kanssa keskellä lappilaista luontoa juuri napapiirin pohjoispuolella, mutta kuitenkin aivan lähellä Rovaniemen keskustaa! Matkaa Rovaniemen keskustaan on vain 17km. Napapiiri ja lentokenttä ovat myös lähellä, n. 7 minuutin ajomatkan päässä.

 

 

 

 

Villa Apukka huokuu historiaa

 

Villa Apukka huokuu historiaa jo ajalta ennen toista maailman sotaa. Se on rakennettu alunperin kasvinviljelyskoeaseman johtajan asuinrakennukseksi, jälleenrakennettu sodan jälkeen ja 2000-luvulla talo on saatettu nykyiseen loistoonsa. Nyt se palvelee matkailijoita laadukkaana ja tilavana majoituskohteena, josta käsin voit saada elämyksiä lähtemättä muualle. Apukan sijainti on yksi parhaista paikoista katsoa revontulia Rovaniemellä Suomen Lapissa. Se on lähellä kaupunkia, mutta riittävän etäällä, jotta valosaaste ei häiritse tähtitaivaan ja revontulien katselua.

 

 

 

 

Villa Apukassa koet olosi mukavaksi

 

Villa Apukassa on panostettu Teidän viihtyvyyteen ja sisustuksessa on käytetty skandinaavista tyyliä ja runsaasti paikallisia tuotteita, mm. taide-esineitä. Villa Apukan varustelutaso on huippuluokkaa. Meillä on otettu monenlaisten asiakkaiden tarpeet huomioon: Lapsiperheet, turistit, omatoimimatkailijat, kokous- ja neuvottelutilaisuudet, juhlat ja muut tapahtumat. Kuuntelemme teidän toiveitanne ja järjestämme ohjelmapalvelut ja ruokapalvelut niin halutessanne. Tarjoamme lisähintaan aamupalan ja pihasaunan lämmityksen. Sisäsauna kuuluu hintaan.  Lappilainen hirsisauna tarjoaa elämykselliset löylyt ja sijainti pienen joen varrella mahdollistaa uimisen luonnon raikkaassa vedessä niin kesällä, kuin talvellakin!

 

 

 

 

Aktiviteetteja lapsille ja aikuisille

 

Villa Apukan pihapiirissä on aktiviteetteja lapsille ja aikuisille ja ne ovat vapaasti käytettävissänne. On leikkipuisto liukumäkineen, trampoliini, frisbeegolf ja järven rannasta löytyy kesäaikaan soutuvene. Meillä on loistavat hiihto- ja lumikenkäilymahdollisuudet, sekä lähellä sijaitseva Napapiirin retkeilyalue (Vikaköngäs ja Vaattunkiköngäs) tarjoavat erinomaiset patikointimahdollisuudet. Villa Apukan pihatien päästä lähtevät leveät pitkospuut johdattavat viereiselle Olkkajärven levähdyspaikalle, jossa voi laavun suojissa nauttia nuotion lämmöstä ja syödä retkieväät. Pitkospuut ovat käytössä keväästä syksyyn, ei talvikunnossapitoa. Kalastus on mahdollista omasta rannasta käsin kesäisin onkien ja talvisin pilkkien.

 

 

 

 

Villa Apukka on erinomainen valinta kokoustilaksi tai juhlapaikaksi

 

Villa Apukassa on astiasto 30 hengelle. Tarjoilut onnistuvat siis erinomaisesti myös kokous- tai juhlaväelle. Suuressa olohuoneessa on videotykki monipuolisine AV-laitteistoineen (netti TV laajalla kanavavalikoimalla, playstation 4, chromecast) ja laadukas äänentoisto. Voit paikanpäältä hankkia paikallista taidetta tai vaikka porontaljan matkamuistoksi! Pihalla on patio kaasugrillillä ja lasitetulla kuistilla voit ihailla kesäisin auringonlaskua iltateetä siemaillen!

 Tule ja viihdy, Welcome Home!

Makuuhuoneet

Makuuhuone 1

Tämä alakerran huone on tilava 4 hengen huone:

  • iso parisänky tai  2 yhden hengen vuodetta
  • vuodesohva kahdelle

Kaikki sängyt ovat varustettu lämmön mukaan muotoutuvalla älypatjalla!

Makuuhuone 2

Tässä alakerran makuuhuoneessa on:

  • iso parisänky tai
  • 2 yhden hengen vuodetta

Kaikki sängyt ovat varustettu lämmön mukaan muotoutuvalla älypatjalla!

Makuuhuone 3

Yläkerran makuuhuone on tilava huone omassa rauhassa ja se soveltuu erityisesti lapsiperheille:

  • iso parisänky tai  2 yhden hengen vuodetta
  • vuodesohva kahdelle
  • pinnasänky ja hoitopöytä
  • pöytäryhmä neljälle
  • WC/kylpyhuone, sekä sauna sijaitsevat yläkerrassa

Kaikki sängyt ovat varustettu lämmön mukaan muotoutuvalla älypatjalla!

Muita tiloja

 Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuoneessa on pyykinpesukone ja kuivauskaappi käytettävissänne.

 Keittiö

Keittiö varusteisiin kuuluu mm. kiertoilmauuni, induktioliesi, kahvinkeitin, pumpputermos, mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin, blenderi, vatkain, sauvasekoitin, leivontakulhoja, uunipatoja jne. Ruoka- ja kahviastiastot on 30 hengelle.